Monday, 28 May 2012

Teacher's Day Celebration

Alhamdulilah. Cuti sekolah pon dah bermula. So what? Lets get party babeh !! Hahaha Tapi aku rasa tak payah nak berparty sangat lah kan. SPM nak dekat dah. Sejujurnya aku takut sebenarnya saja je buat muka cool. Insya-Allah, aku akan manfaatkan cuti sekolah ini dengan sebaik mungkin. Hihihi. Panjang betul mukadimah aku kan.Okay lets get start it babeh :D

Last Friday, sekolah aku celebrate Hari Guru peringkat sekolah. Celebrate dekat SMK Puterijaya lah kan. And you know what, the celebrate was too awesome babeh ! Cikgu-cikgu aku buat tarian lagu apa entah. *sorry i dont know* I  think its classic song. The moment aku tengok cikgu-cikgu buat persembahan, aku terus teringat yang tahun ini adalah last year aku sekolah kat SMK PUTERIJAYA *saja caps lock sebenarnya* Haahaha, tetiba mood touching haaa. Then diteruskan pulak dengan persembahan 5Cekal, diorang nyanyi lagu Kenangan Terindah by Samsong. Bila diorang dah start nyanyi, Azira tetiba menangis then semua berjangkit. Lepas tu habis semua penonton touching. Of course lah kan, lagu tu memang sedih sampai mata aku pon naik berair. And I thinks that's the best performance for that day ;)

Next, semua kelas adalah buat jamuan kecil-kecilan. And aku tahu aku akan paling rindu this moment sebab kitorang karoke sama-sama dalam kelas, dengar lagu sama-sama and paling happening dancing sama-sama. Senang cerita semua sama-sama lah. Omg, mata dah berair. *lap air mata*. Tapi aku tau aku akan rindu dengan mereka-mereka semua lepas habis sekolah nanti ;) Sorry, gambar tak ada pulak malas nak upload. Hahahaha. Bagi satu cukup lah eh. hihihi



That's me. W my friend Rosila. Gentle muka aku sekarang dah chubby. Kbye.



No comments: