Saturday, 2 June 2012

Super Spontan

Phewww, cuaca sekarang panas gila kot. Kalau dapat minum air tembikai pon okay jugak. Baru panas dekat dunia, kita dah mengomel macam mana pulak panas dekat akhirat. Lu fikir lah sendiri ! Hahaha Assalamualakum to all my followers and reader out there. Hawau you today? Harap baik-baik je k sempena cuti sekolah ni. Tak ada yang patah tangan or patah whatever lah. Sayangi diri sendiri k. K sumpah aku dah melalut jauh gila. Okay straight to le point...

Super Spontan pon sudah melabuhkan tirainya malam semalam. And you know the winner is Zizann!! Hahaha Okay my favourite Malay male artist. Sebenarnya aku nak ucapkan tahniah dekat pengasas Super Spontan. Siapa eh pengasas dia? Afdlin Shauki ke? Hm tak kisah lah tapi aku memang respect lah sebab ye lah semua dalam spontan. Kau hado ? Hahaha kalau kita buat spontan orang gelak tak apa, cuba orang tak gelak mahu terkencing diorang Hahaha. Not for Zizan too, nak congrate untuk Johan, Rahim, Suhaimi, Tauke dan semua peserta Super Spontan lah! Korang memang le best. Siapa-siapa yang tak tengok lagi final Super Spontan korang boleh tengok dekat youtube. Aku rasa mungkin dah keluar kot dekat youtube. Memang kelakar habis
Kalau korang tengah tension-tension sebab bergaduh dengan korang punya kapel ke, homeworks buat tak habis-habis lagi haaaa wajib lah pergi tengok Hahaha

:D

P/S: Bila aku boleh dapat jumpa abang Zizan in real life? Hahaha Forever Jozan !!

Friday, 1 June 2012

MEN IN BLACK III

''Mohon tengok cerita ini''

Assalamualaikum to all my readers out there. Rasa macam dah lama je tak update blog kan? Okay, sebab kan lama sangat dah tak update blog, Zetty nak tulis banyak-banyak kat sini. *macam lah banyak sangat*. Hahaha. Hari ni Zetty nak update pasal cerita Men In Black III. Aku sarankan kepada siapa yang tak tak tengok lagi better tengok cepat!!! Sumpah aku cakap awesomee gila wei ! Hahaha.
Hari Rabu hari tu, me and my friends tengok MIB III atas desakan aku sendiri. Hihi. Memang ramai dah kenalan aku cakap cerita tu best, so diorang suggest dekat aku suruh tengok cerita tu. Hihii. Tapi kan, memang dari segi cerita orang putih ni memang aku puji lah sebab CGI diorang perghh memang dah tahap terbaik daripada negara kita, Malaysia. Mungkin teknologi mereka lagi hebat dari kita tapi tak salah kalau kita cuba? Hihihi.
Over all cerita MIB III tu layak lah aku bagi 5stars. Haaa kalau korang macam mana pulak? Dah tengok ke belum? Kalau belum pergi serbu cepat dekat wayang yang berdekatan dengan rumah anda ! :D
Okay pic seround untuk korang :D


Aku lah yang ditengah-tengah tu? Lawa? Aku tahuuu. Hahaha