Tuesday, 29 May 2012

Tak perlu obses sangat...

Assalamualaikum to all my readers out there. Hari ni hujan kat tempat Zetty. Alhamdulilah hujan tu kan tanda rahmat. Hihihi. Hari ni nak keluar pergi tengok MIB III dekat Times Square tu je haa. Rata-rata rama cakap certia tu memang VULAWEEEEIII~ Hahahaha. Tapi sebelum nak pergi, meh kita update blog dulu yerrr.

''Sorry sorry bla bla bla''

''If i was your boyfriend ~''

''Baby you light up my world ~''

Mohon tengok gambr-gambar di atas. Rasa-rasa korang, korang kenal tak siapa mereka tu? Kalau tak kenal memang korang ni bukan dari Malaysia even haters sejati mereka pon kenal diorang ni siapa. Kannnn? So aku rasa tak perlulah aku nak kenalkan lagi sebab mereka memang dah fofular di seantero dunia. Hahaha. 
Bagi aku tak salah pon kita nak minat Kpop, One Direction or Justin Bieber. Even Bangla Pop. Tu minat diorang kan. Lantak pi lah sama depa *hamek slang Kedah dah keluar* Hahaha Tapi satu je lah yang aku tak berkenan. Peminat diorang. Peminat diorang yang terlalu fanatik sampai kan bila kita kritik sikit artis tu, pergghh aku cakap diorang bash balik kat kita, memang gila punya ! Hahaha. Tapi tu yang fanatik. Kalau biasa-biasa, mereka cool je. Aku sukaa hihihi. Okay berbalik kepada fan yang terlalu obses dengan artis,sometimes aku terfikir kalau diorang back up gila-gila punya pon kau rasa artis tu nak bagi award ke kat diorang. Aku rasa macam tak, tapi tak tahulah kalau mereka kan. Hiiihi *gelak sindir*

Sebenarnya tak perlu lah obses sampai macam tu sekali sampai ada yang bergaduh sesama sendiri semata-mata nak defend artis diorang. Musnah silaturrahim woi. Hahaha. Lagi satu, kalau tengok dekat Twitter sampai hari-hari naik trending benda yang sama. Gentle aku rimas. Ye aku tahu tak salah tapi agak-agak lah sikit jangan sampai orang lain nak menyampah tengok gelagat korang.
Ini hanya pendapat saya. Please correct me if im wrong :D
Sokonglah artis Malaysia kita !! *tetiba*

1 comment:

Cik Zeeta said...

b.w here :)
mari singgah blog kter plk :)