Friday, 1 June 2012

MEN IN BLACK III

''Mohon tengok cerita ini''

Assalamualaikum to all my readers out there. Rasa macam dah lama je tak update blog kan? Okay, sebab kan lama sangat dah tak update blog, Zetty nak tulis banyak-banyak kat sini. *macam lah banyak sangat*. Hahaha. Hari ni Zetty nak update pasal cerita Men In Black III. Aku sarankan kepada siapa yang tak tak tengok lagi better tengok cepat!!! Sumpah aku cakap awesomee gila wei ! Hahaha.
Hari Rabu hari tu, me and my friends tengok MIB III atas desakan aku sendiri. Hihi. Memang ramai dah kenalan aku cakap cerita tu best, so diorang suggest dekat aku suruh tengok cerita tu. Hihii. Tapi kan, memang dari segi cerita orang putih ni memang aku puji lah sebab CGI diorang perghh memang dah tahap terbaik daripada negara kita, Malaysia. Mungkin teknologi mereka lagi hebat dari kita tapi tak salah kalau kita cuba? Hihihi.
Over all cerita MIB III tu layak lah aku bagi 5stars. Haaa kalau korang macam mana pulak? Dah tengok ke belum? Kalau belum pergi serbu cepat dekat wayang yang berdekatan dengan rumah anda ! :D
Okay pic seround untuk korang :D


Aku lah yang ditengah-tengah tu? Lawa? Aku tahuuu. Hahaha 

No comments: