Monday, 7 January 2013

Permohonan ke UPU Telah Dibuka


Assalamualaikum semua. Post kali ini special tambah cheese aku tujukan untuk semua readers especially yang baru lepas SPM, STPM dan sewaktu dengannya.

Sebagaimana yang korang sedia maklum, hari ini tanggal 7 Januari 2013 bersamaan hari Isnin permohonan untuk UPU telah pun dibuka. Sampai trending dekat Twitter hengkooo.Hahaha so memang semua pelajar form 5 di seluruh Malaysia sedang membincangkan topik hangat ini kat Twitter sampai naik trending. Lol.


Nampak takkkk ?!!

 So kita semua boleh beli no ID unik di BSN yang berdekatan dengan tempat tinggal korang. So any information korang boleh click kat link ini


Aku sekarang tak tahu nak pilih bidang apa. Aku rasa macam dilemma. Aku perlukan pendapat sebenarnya. Review dari anda semua amat saya hargai. Aku tahu  korang semua mesti lagi berpengalaman dalam2 benda mcm ni kan? hihihi Tapi cadangan atau pun pendapat dari anda semua amat saya hargai.Apa-apa hal korang boleh tinggalkan jejak kasih korang dekat Shoutbox. Terimasss ! xoxo 

8 comments:

Miss Ena said...

Wahh terima kasih la kat awak buat entry ni , boleh lah try mohon , hehe .

#btw dear sy follow sini ye , kalau sudi followlah balik :)

Zetty Zulkifli said...

Sama-sama miss ena. Saya cuma tolong share. Baguslah kalau bagi manfaat kepada semua. I'll follow you :-)

sabella mohamad said...

awak dah beli ? sy tak beli lg . ehee . btw , thanks for the info ;d

Zetty Zulkifli said...

belum beli lagi, tengah tunggu cikgu belikan. K sama-sama :-)

Sya Chot .. said...

awak baru hbs spm ker?? spm dulu ambik kos pe?

#blh hide kn x,comment word verifiction awk ni..cz mengangu org utk komn..:) tq

Zetty Zulkifli said...

Saya dulu ambil account, tapi account saya pun tak ada lah mantop sangat

#err kak, comment word berification? Saya baru lagi kak,mcm mana nak hilangkan tu tq :-)

Sya Chot .. said...

oohh ambik akaun..xper3,slow laa ok..sys doakan adik berjaya amin..

Zetty Zulkifli said...

Thank you sis. Amin... Saya pun doakan sis berjaya jugak ;)